Wie zijn wij

20 jaar lang staan Lianne Speelman en Gerard Treffers aan het roer van ‘A lot of…’ Zij doen dat met grote passie en enthousiasme

Lianne is vooral actief ‘achter de schermen’. Met haar, zo ongeveer, levenslange zangervaring met een brede interesse in iedere muziekstroom, is zij zeer goed onderlegd in zang en het overbrengen van de kunst van het zingen. Zij heeft haar sporen verdiend als zangcoach en -docent en met haar fysiotherapeutische achtergrond met specialisaties in ademgebruik en neurologie heeft zij al menig zanger en zangeres een goede begeleiding kunnen geven.

Lianne is een ‘spin in het web’ in de organisatie. Heb je een vraag?
Het moet gek zijn als zij geen antwoord heeft!

Gerard is vaker actief ‘voor de schermen’.
Deze dirigent/zangcoach heeft al meer dan 30 jaar ervaring als dirigent van de meest uiteenlopende groepen. Gerard is een echter teamplayer en zal altijd het uiterste uit ‘zijn’ team halen. Hij maakt daarvoor gebruik van een brok enthousiasme, inspirerend vermogen, vakmanschap en humor.

Samen hebben deze enthousiastelingen als team al honderden mensen heerlijke avonden en weekends bezorgd. Nooit zullen zij rusten om te werken aan veiligheid, ‘egoloosheid’ en een warm bad voor iedere zanger. Als je ooit zong of als je zingt bij ‘A lot of…’ weet je dat er geen woord van gefantaseerd is!