Projecten

Al meer dan 15 jaar verzorgen wij vanuit organisatie  ‘A lot of…’ zangweekends. Meer dan 25 keer kwamen we met fijne mensen bij elkaar om te werken aan de solozang. Onze eigen band begeleidde die weekends.

Een diepe liefde van initiatiefnemers, Lianne en Gerard,  voor de zang in zijn pure vorm, maakt dat er een a capella weekend georganiseerd wordt.

Prachtige meerstemmigheid, zonder óf met minimale begeleiding, een zoektocht naar de hoogste kwaliteit van je eigen stem, een unieke samenklank met anderen. Je zingt niet als individu maar als onderdeel van de prachtige meerstemmigheid.

De nummers zullen voor een deel, per stempartij, voor het weekend verstrekt worden maar ook tijdens het weekend zullen stukken aangeleerd worden waarbij we ons niet laten beperken tot één muzieksoort. We gaan juist zo breed mogelijk aan de slag. Dat kan dus een heel klein liedje zijn, een pareltje, maar het kan ook een ‘kneiter’ van een iconisch nummer zijn. We vragen de deelnemers ter inspiratie welke stijl zij wel eens zouden willen zingen.

Het zangweekend ‘a capella’ zal plaatsvinden van vrijdagavond 20 tot zondagmiddag 22 september 2019 en het weekend ‘not just duets’ van vrijdagavond 3 april tot zondagmiddag 5 april 2020.

Wil je meer informatie: info@alotof.nl

De kosten voor dit weekend zijn € 265 inclusief alle muziek, workshops, concert en alle maaltijden. Voor (alcoholische) drank zal een kostprijsvergoeding gevraagd worden.