Het roer om!

Bijna 20 jaar geleden startten we ‘A lot of…’ Het verhaal hoe we zijn begonnen is bekend, het verhaal waarom waarschijnlijk minder. We wilden voorzien in een behoefte, iets doen wat niemand anders deed, het verschil maken door mensen een podium te bieden.

En dat hebben we gedaan, samen en samen met veel anderen. Een hechte club mensen, A lot of-ers. En daar zijn we trots op!

Om te kunnen doen wat wij het liefste doen zullen we moeten veranderen en die tijd is nu. De popkoren zijn gestopt, eigenlijk zijn we al bijna twee jaar gestopt. Bijna twee jaar konden we niet in grote groepen zingen en dat is erg jammer. Bij wonder konden de twee grote a capella zangweekenden wel doorgaan. Het project ‘jubileum zangweekend’ draait op volle toeren. 60 deelnemers werken in een grote groep en diverse subgroepen aan de voorbereiding van het zangweekend in oktober 2022.

Dat betekent dat ‘A lot of…’met een vernieuwd aanbod komt. Dat betekent dat wij het anders gaan doen, dat we het beter gaan doen, dat we de uitdaging opzoeken, net als 20 jaar geleden. Geen grote vaste groepen meer maar geweldige nieuwe, hardwerkende teams, genietend van hun hobby: echte zang!