Project 3: Zangweekend

Niet meer weg te denken in ons aanbod is het zangweekend.

Dit is de eerste activiteit ooit, die wij organiseerden. In het begin ging het om solozang. Later werd dat steeds groter met onze live band. We maakten enkele jaren geleden de overstap naar een prachtig onderkomen: ‘Het Akoesticum‘ in Ede en we richtten ons op daar waar we goed in zijn; groepszang in de meest brede zin van het woord.

Zo’n weekend doet iets met je. Je dompelt je het hele weekend onder in de kunst van het zingen. Het grootste deel van het aanbod valt in de categorie a capella maar we schuwen het ook niet om even flink uit onze zangplaat te gaan met grotere nummers. De keel wordt uitgedaagd. De sfeer is ontspannen. Er is voldoende tijd voor goede gesprekken en bakken vol lol. We genieten met elkaar van zang. Het niveau is uitdagend te noemen. De muziek wordt vooraf verstrekt en het is echt de bedoeling om de nummers zeer goed te kennen bij binnenkomst (tekst hoeft niet uit het hoofd overigens).

We verblijven in Ede op 2 en 3 persoonskamers met eigen toilet en douche. We repeteren in een zaal met perfect geluid en voor iedereen een muziekstandaard. We wisselen zang af met passende workshops. We wisselen het zingen af met heerlijke ontbijten, lunches en een diner, ook de koffie en thee zit bij de prijs in.

Een mooie groep mensen heeft zich al aangemeld, maar jij mag er zeker nog bij. Wacht niet te lang met opgeven want de eerste muziek wordt binnenkort al verstrekt zodat we al heerlijk aan de slag kunnen.

Zangweekend € 345 (bevestiging van deelname € 47,50, daarna 7 termijnen van € 42,50).

Als je mee wilt doen of als je vragen hebt, mail dan even naar Gerard.