Zangweekend september 2020

Definitieve Inschrijving 4, 5 en 6 september 2020 gestart!

Zoals al eerder gemaild aan de deelnemers van vorig jaar: Ook dit jaar organiseren we weer het groot ‘A capella weekend’ in het Akoesticum in Ede. Het Akoesticum is een zeer inspirerende omgeving met diverse prachtige oefenzalen. Daarbij bestaat het hotelgedeelte uit 2 en 3-persoonskamers met eigen douche en toilet.

We hebben het hele weekend beschikking over de grootste oefenzaal waar voor iedereen een lessenaar klaar staat. We gaan het hele weekend aan de slag met de meest prachtige  meerstemmigheid waarvan de meeste a capella nummers zullen zijn.

Zoals gezegd organiseerden we vorig jaar ons eerste weekend en met 70 deelnemers was het een prachtige ervaring, zo getuige ook alle feedback die we mochten krijgen. We hebben geleerd van de leerpunten en die willen we graag toepassen in het nieuwe weekend. Een forse groep mensen heeft zich al aangemeld maar er zijn nog plaatsen vrij.

Het weekend staat bol van zingen. Zingen in de meest pure vorm. Jullie krijgen behoorlijk wat mooie nummers, heel erg veel tips en we bieden vooral gezelligheid en ontspanning. Dat alles op een zo hoog mogelijk niveau.

Even wat feiten op een rij:

  • Het weekend zal plaatsvinden van vrijdagavond 4 tot zondagmiddag 6 september in het Akoesticum in Ede.
  • De kosten voor dit weekend zijn €270,- dat is verblijf inclusief alle muziek, workshops, concert, koffie, thee, water en alle maaltijden.
  • Workshopleiding Gerard Treffers (dirigent) Jolanda Dam (repetitor) Lianne Speelman (zakelijk leiding).
  • Je kunt je aanmelden via  info@alotof.nl (wacht niet te lang: vol=vol).