Schrikkelconcert op vrijdag 7 februari

In 2019 organiseerden we ons eerste ‘a capella’ zangweekend. Na zo’n 18 jaar zangweekends met band, vonden we dat het tijd werd om ook iets anders te organiseren. ‘A capella’ wordt gezien als een van de meest pure vorm van zingen. Ieders stem wordt gehoord en iedere partij ‘doet er toe’.

Het was een heerlijk weekend met prachtige zang. We zijn met elkaar zo tevreden over het resultaat dat we graag aan iedereen zouden willen laten horen wat er mogelijk is met zo’n grote groep mensen op a capella-gebied.

Daarom organiseren we op vrijdag 7 februari aanstaande een bijzonder concert. Deze groep laat horen wat zij in één weekend konden bereiken.  Uit dat weekend ontstond spontaan een optreden van mannen. Ook dit werd een project:  ‘mannenzaken’. Ook zij zullen drie nummers laten horen waar je zeker verrast wordt door hun diverse kwaliteiten.

Dan is er ook nog een projectkoor: ‘Winter’ . We zijn van mening dat het goed is om zo nu en dan eens een project te organiseren. Niet waarbij het ene project in het andere overloopt, dan is het toch net een bestaand koor, nee, iedere keer iets anders en uitdagends.  Het projectkoor ‘Winter’ is vijf keer bij elkaar gekomen en studeerde met elkaar mooi zangwerk in, soms met een knipgoog naar black gospel. Ook deze groep mensen (meer dan 70 deelnemers) heeft laten zien dat je in een redelijk korte tijd iets heel moois neer kan zetten.

Ook dit koor zal het podium betreden op 7 februari.  Er zullen dus zeker zo’n honderd zangers en zangeressen laten horen hoe mooi en fijn zingen kan zijn!

Het zou natuurlijk ontzettend leuk zijn als ook jij bij dit optreden komt kijken en luisteren.

Het concert vindt plaats in de kerk in Rijsoord, Rijksstraatweg 95. De zitplaatsen á €7,50 kunnen gereserveerd worden door te mailen naar lspeelman@alotof.nl.  aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur (geen vaste plaatsen).