Zangweekend 2023

Wat een toestand, het project Zangweekend 2022 is pas in oktober maar, gezien de grote drukte, hebben we nu al beslag weten te leggen op het Akoesticum voor het weekend van vrijdag 15 tot zondag 17 september 2023.

We gaan een heel weekend aan de slag met de mooiste a capella muziek die je maar kunt vinden waarbij geen muziekstijl geschuwd wordt. We komen ondertussen al weer heel wat jaartjes jaarlijks bij elkaar om heerlijk muziek te maken in een toplocatie: Het Akoesticum te Ede. Een bolwerk van muziek waar wij een weekend lang een prachtige zaal tot onze beschikking hebben.

Natuurlijk is het programma nog niet klaar. We weten echter al wel dat het thema “Laagjes” wordt.
We onderzoeken alle lagen in de muziek, van stemsoorten tot boventonen. Van grote meerstemmigheid, tot wel 9 stemmig aan toe maar ook zelfs 2 laagjes:2 stemmig.
Iedereen die een goede discipline heeft om goed beslagen ten ijs te komen (lees: iedereen kent zijn partij door en door) is van harte welkom om mee te doen!
Je kunt je op de intekenlijst zetten, zodat we voor jou een plekje reserveren. Je hoeft hiervoor geen kosten te maken en is vooralsnog vrijblijvend.
Jouw verblijf is op basis van 2 overnachtingen (in een 2, 3 of 4 persoonskamer) , ontbijt, lunch, diner, alle workshops en muziek. Kosten zullen ergens in de buurt van 350 euro zijn.

Wat zou het leuk zijn als je (ook) aankomend seizoen fijn bij ons komt zingen, je bent meer dan van harte welkom!

Locatie
Klik hier voor meer informatie over de locatie.