Jubileumconcert Veerkracht!

Op 16 juni gaven we een groots concert in een vol theater Zuidplein te Rotterdam. 3 projectgroepen lieten het beste van hun kunnen zien. De groep ’Challenge’,  de zangweekendgroep en close harmonygroep ‘Pentatoniek’ zorgden voor een prachtig afwisselende show.

De dansers van Funky Feet maakten de show nog spetterender.

Bedankt allemaal voor een geweldig jubileumfeest!

 


Met gepaste trots kondigt ‘A lot of…’ haar jubileumconcert aan op vrijdag 16 juni 2023. Het is een eer en een enorm genoegen om dit concert in het vernieuwde Theater Zuidplein uit te mogen voeren.

Muziekorganisatie ‘A lot of…’ is ontstaan, doordat Gerard Treffers en Lianne Speelman hun passie voor muziek uiting wilden geven. Ruim 20 jaar zangworkshops, zangweekenden, popkoren, evenementen en muziekprojecten waren het gevolg.

Nu staan we met een totaal nieuw concept en programma in Theater Zuidplein om ruim 20 jaar ‘A lot of…’ samen te vieren met een uniek concert. Dit seizoen wordt er in drie projecten hard gewerkt aan divers en nieuw repertoire: het project ‘Challenge’ brengt op grootse wijze de mooiste popnummers ten gehore, het zangweekendproject neemt je mee naar prachtige akoestische uitvoeringen van bekende en minder bekende nummers en maakt verrassende uitstapjes naar andere genres. En om het beeld compleet te maken laat het project ‘Pentatoniek’ je genieten van prachtige vijfstemmige arrangementen.

Door de jaren heen hebben we mooie (muzikale) vriendschappen gesloten. Dit concert is niet compleet zonder hier aandacht aan te besteden. Met dit concert vieren we ruim 20 jaar gedeelde passie en laten we zien en horen hoe muziek verbindt en boven alles tonen we onze: Veerkracht!

Kom kijken, kom luisteren en laat je verrassen!

Kaarten zijn verkrijgbaar via theater Zuidplein: of 010 20 30 203

De prijs van de kaartjes is € 15.00 dat is inclusief een consumptie!