Another Challenge

Vanaf het seizoen 2022-2023 is er binnen ‘A lot of…’ een nieuwe wind gaan waaien, we hebben de ramen opengezet en er kwam ruimte voor nieuwe ideeën. Zo zijn we seizoen 2022-2023 van start gegaan met drie projecten, waaronder ‘Challenge’.

Voor ons een uitdaging om vorm te geven aan onze nieuwe plannen en voor de deelnemers, die al eerder bij ons zongen, een uitdaging om aan de slag te gaan met deze plannen.

En we kunnen iet anders zeggen dan dat het resultaat geweldig is!

We sluiten dit project af, samen met de andere projecten van dit seizoen, tijdens een wervelend jubileumconcert in Theater Zuidplein.

Reden te meer om de uitdaging nog een keer aan te gaan in het nieuwe seizoen 2023- 2024 met ‘Another Challenge’ Doe je mee?

Het uitgangspunt is om met een forse groep mensen heerlijke popsongs aan te pakken op een aantrekkelijk en uitdagend niveau. We werken aan beweging, ritme en fantastische popsongs waarbij het zingen centraal staat. We werken met een geluidsinstallatie en mooie orkestbanden.

Wie zoeken we?
We zoeken mensen die graag willen zingen en die slecht stil kunnen staan bij een ritmisch stuk muziek. Die niet bang zijn om te repeteren, je kunt toon houden en bent enigszins ervaren met zingen. Je stelt je lerend op! De nummers worden allemaal ingezongen aangeleverd.

Repetities
De repetities zijn op donderdagavond in Barendrecht. Er is geen bovengrens aan het aantal deelnemers, de ondergrens is 50. De repetities duren van 20.00 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur).

De leiding is in handen van Lianne Speelman en Gerard Treffers. Zij organiseren al vele jaren de meest uitdagende zangactiviteiten die je maar kunt verzinnen. Enthousiasme, gedrevenheid en aandacht voor iedereen staat hoog in het vaandel.

Start project
We starten in september 2023 en gaan door tot eind april 2024. We sluiten het project af met een geweldig (meezing) concert op een unieke locatie eind mei/begin juni 2024.

De kosten
Het hele project kost €195. Daar zing je dus het hele seizoen voor van september tot juni en is inclusief alle kosten en de nieuwste repetitietechnieken.

Locatie
Klik hier voor meer informatie over de locatie.

Als je mee wilt doen of als je vragen hebt,

Mail naar Gerard : gtreffers@alotof.nl