A lof of… Challenge

Idee
Uitgangspunt: met een forse groep heerlijke up tempo popsongs aanpakken op een aantrekkelijk en uitdagend niveau. We gaan werken aan beweging, ritme, fantastische up-tempo popsongs (zelfs disco wordt niet geschuwd!) waarbij natuurlijk het zingen centraal staat (we zijn immers geen dansschool). We werken met een stevige geluidsinstallatie en mooie orkestbanden. Natuurlijk mag onze omgeving van ons horen! We bruisen van de energie!

Repertoire
Denk dus aan het up tempo werk. Grote hits van weleer maar zeker ook van nu. Zolang het maar swingt!

Wie zoeken we?
We zoeken koorleden die graag willen zingen en die slecht stil kunnen staan bij een ritmisch stuk muziek. Die niet bang zijn om te repeteren en die ons vertrouwen als wij zeggen dat de challenge “zang” (en dus geen dans) is! We gaan een mooie en bruisende show neerzetten en jij wordt daar heel enthousiast van! Natuurlijk begrijp je dat ‘staging’ nodig is!
Je kunt toon houden, enigszins ervaring met zingen in een gezelschap is fijn maar hoeft niet. Je stelt je lerend op! Uiteindelijk, bij de show, zullen de teksten uit het hoofd geleerd zijn. De nummers worden allemaal ingezongen aangeleverd. Eigenlijk is dit project zangsport! Er zal best een druppeltje zweet van al het enthousiasme vallen!

Repetities
De repetities zullen op donderdagavond plaatsvinden, omgeving Barendrecht (locatie is afhankelijk van het aantal deelnemers). Er is geen bovengrens aan het aantal deelnemers. De ondergrens is 50 . De repetities duren van 20.00 tot 21.30.

De leiding is in handen van Lianne Speelman en Gerard Treffers. Zij organiseren 20 jaar de meest uitdagende zangactiviteiten die je maar kunt verzinnen. Enthousiasme, gedrevenheid en aandacht voor iedereen staat hoog in het vaandel.

Start project
We starten in de herfst van 2022 en gaan door tot in juni 2023 met, zoals gezegd, een grote show als afsluiting. Ook het project “Pentatoniek” zal dan acte de préséance geven. Het wordt dus echt een project concert. De grootte van de concertzaal is afhankelijk van het aantal leden. Theater Zuidplein is niet ondenkbaar, maar dat zullen we zien!

De kosten
Het hele project kost 195 euro. Daar zing je dus het hele seizoen voor van oktober tot juni en is inclusief alle kosten en de nieuwste repetitietechnieken.

Locatie
Klik hier voor meer informatie over de locatie.

FAQ
Is het project voor iedereen geschikt
Jazeker, vooral als je stemvast en erg enthousiast bent!
Kan ik afgewezen worden?
Als je zelf twijfels hebt, vraag het ons dan. Waarom denk jij dat je afgewezen zou worden?
Moet ik veel repeteren?
Dat zal voor iedereen verschillend zijn, je moet je partij goed kennen. Niet repeteren is geen optie natuurlijk, maar dat is logisch lijkt ons.
Zou ik het kunnen?
Heb je vragen, stel deze dan aan ons, we helpen je graag verder!
Wat nou als je niet genoeg mensen krijgt?
Dan gaat het project niet door.
Wat nou als je te veel mensen krijgt?
Zorg gewoon dat je je tijdig opgeeft, dan is dat probleem er niet ;-).
Is het erg moeilijk?
Nee joh, het is hartstikke leuk!
Kan ik met project Challenge én Pentatoniek meedoen?
Uiteraard kan dat, dan hoef je zelfs minder te betalen (10% korting).

Als je mee wilt doen of als je vragen hebt,
Mail naar Gerard : gtreffers@alotof.nl