Popkoren

We hebben het hier niet over gewone popkoren, maar over kwaliteitspopkoren waar iedere zanger(es) zijn of haar persoonlijke kwaliteiten goed kwijt kan. Zingen in een koor mag een uitdaging zijn. Je gaat niet op in de massa, je maakt juist een belangrijk onderdeel uit van een prachtig geheel.

Wil jij kennismaken met één van de meest enthousiaste koren die er zijn, kom dan eens kijken en luisteren! Er is een koor in Klaaswaal en Barendrecht.

Je krijgt alle muziek en alle ingezongen partijen digitaal aangeleverd. Het is de bedoeling dat je jouw partij thuis instudeert zodat we tijdens de repetities de puntjes op de i kunnen zetten. Zo kunnen we snel werken aan nieuw repertoire en blijven de repetities boeiend en uitdagend.

Meld je aan als jij bij een van de repetities wilt komen kijken: info@alotof.nl

De kosten voor deelname aan het popkoor zijn € 18,75 per maand. De kosten worden, per maand vooruit, via automatische machtiging geïncasseerd. In de maanden juli en augustus zijn er geen repetities en wordt er ook niet geïncasseerd.

Voorwaarde van het lidmaatschap is dat je tijd hebt om te studeren en natuurlijk over enige zangkunst beschikt. We nodigen je uit om bij één van onze repetities te komen kijken om een idee te krijgen van onze live werkwijze en je maakt kennis met Lianne en/of Gerard. Ben je enthousiast? Dan krijg je van ons een proefnummer waar je mee aan de slag gaat, je kiest de stemhoogte die het beste bij jou past. Op de volgende repetitie bespreek je met Gerard wat jouw bevindingen zijn.

Dan wordt je ingedeeld bij een stemgroep en maak je kennis met iemand uit de stemgroepen die je wegwijs maakt in het koor. Als jij en wij enthousiast zijn over je deelname krijg je, na inschrijving, alle gegevens van de site.